Dev Şişme Su Topu

Ne yazık ki, birçok şişme su parkı, soğuk aylarda, soğuk, yalnız ve eğlenceli günlerde hatırlatan soğuk havalarda depoda oturur. Her yıl yaz mevsiminde parlama şanslarını sabırla beklerler. Ne kadar da boş! Şişirilebilirliğinizi bu şekilde kullanıyorsanız, bazı Patlama Bölgesi slaytlarının da kuru kullanılabileceğini farketmeyebilirsiniz. Şişme Su Oyun Parkı

 

Şişirilebilir kombinasyonlar, ilave stabilite için sıçrama alanındaki suyun ağırlığına dayanmadıkça ıslak veya kuru olarak kullanılabilir. Evde kullanılan slaytlar susuz kullanıldığında çok kaygan olmasa da, ter pantolonu ve çoraplarını kaydırarak kolayca çözebilirsiniz.

 

Eğlenceli Saray temaları ve çoklu etkinlik tasarımları sayesinde Prenses Sarayı ve Misty Kingdom gibi Bounce ve Slide kombinasyonları susuz çalışıyor. Birden fazla özelliğe sahip olmak, bu tür şişme kombinasyonları yıl boyu kullanım için mükemmel kılar. Hava sıcak olduğunda yaz aylarında sıçraması için ürünle verilen püskürtme tabancasını bağlayabilirsiniz. Soğuk aylarda, küçük prensleriniz ve prensesleriniz normal oyun zamanı regalialarında giyinip, eğlencesiz sularının tadını çıkarabilirler.

 

Daha fazla alan ve etkileşim için, Shark Park 10-in-1, Korsan Körfezi ve Korsan Blaster'ı da içeren çeşitli şişme su parkları da kuru olarak kullanılabilir. Water Ball  Su olmadan şişirilebilir bir su parkı kurun ve sıçrama bölgesinin oyun bölgesi haline gelmesini izleyin! Sıçrayan alanı, dönüş süreleri arasında belirlenmiş bir oyun alanı için oyun topları, peluşlar veya su yerine birkaç yumuşak oyuncakla doldurmayı deneyin.

 

Şişirilebilir sürgünüzü iç mekanlara, yerin olduğu herhangi bir yere bile ayarlayabilirsiniz. Bu, kanepeniz için iyi bir haber! Mobilyalarınızı yağmurlu günlerde veya soğuk havalarda orman spor salonu olmaktan koruyun. Sisme iç mekanlarda kullanmak, ailenizin kış eğlencesi söz konusu olduğunda, video oyunlarına ve TV'ye mükemmel bir alternatiftir. Ayrıca, havanın içeride sıkışıp kalması durumunda çocuklarınızın fiziksel aktiviteye ve eğlenceye erişimlerini sağlamadan, farkında bile olmadan çocuklarınızı spor yapmalarını sağlar.




Avast logo

Bu e-posta virüslere karşı Avast antivirüs yazılımı tarafından kontrol edilmiştir.
www.avast.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oguzhan Koc Kendime Sardim Mp3 indir dur

Yanı Sıra Nasıl Yazılır?

Büyü Yapıldığı Nasıl Anlaşılır