rafael benitez kariyeri

sıl ismi Rafael Benítez Maudes'dir. İspanyol eski bir futbolcu, teknik direktördür. 16 Nisan 1960'ta Madrid'de doğmuştur. Annesi her süre Real Madrid'i desteklerken babası güçlü bir Atlético Madrid taraftarıydı. Rakip takımları takip etseler de, Rafael Benitez, 13 yaşında Real Madrid takımı alt yapısına katıldığında eşit tutku ve özveri ile kendisini desteklemişlerdir.

Çocukluk döneminde her çeşitli spordan zevk almaştır. Sokakta ve okulda devamlı futbol oynardı. Futbolun haricinde basketbol, hentbol, judo ve yüzmeyi de severdi. Uğraştığı her spor konusunda kazanmayı temel hedefi biçimine getirmiştir. Düzenli olarak el attığı her spor konusunda madalyalar kazanmıştır. Boş zamanlarında, stratejiye dayanan o çağda aşırı popüler bir oyun olan satranç veya 'Stratego' gibi masa oyunları oynardı.
Rafael Benitez, 13 yaşında katıldığı Real Madrid ile Madrid'de o devre alt bina oyuncuları için düzenlenen turnuvada şampiyonluk yaşamış ve kariyerindeki ilk kupayı kazanmıştır. Arzu ettiği çocukluk hayalini gerçekleştirten arkasından 14 yaşında Real Madrid Akademisine katılmıştır. Buradan Real Madrid'in yedek ekibi Castilla U-15'e katılmıştır. Castillo ile uzun yıllar gösterdiği gayret ve özveri sonrasında şampiyonluk yaşamış ve Real Madrid U18 ekibine katılmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oguzhan Koc Kendime Sardim Mp3 indir dur

Yanı Sıra Nasıl Yazılır?

Büyü Yapıldığı Nasıl Anlaşılır