Dünya’da ve Türkiye’de Gezilecek Yerler

Sitemizin öncelikli amacı; Dünya'da ve Türkiye'de gezilecek yerler listesi yaparak, şehirlerin görülmesi gereken en büyüleyici mekanlarını, konaklama ve ulaşım imkanlarını paylaşmaktır. İkincil hedefimiz ise belde merkezinde ve çevresinde gezilip görülmesi gereken bölgeleri listeleyerek, yapılabilecek aktivitelere yer vermektir. Yurt içi ve yurt dışı tatil merkezlerini keşfetmek için Neyerdenegokte.com'un kategorilerini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Dünyadaki en gözde tatil yerlerini öğrenmek istiyorsanız Gezilecek Ülkeler kategorisine göz atabilirsiniz. Fakat amacınız yurtiçi keşfedilmemiş tatil merkezleri konusunda bilgi edinmekse umumi gezi rehberi durumuna sahip olan Gezilecek Yerler kategorisine tıklamalısınız. Bu bölümde başta Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya olmak üzere ülkemizin dört bir yanındaki tarihi mekanları ve tabii güzellikleri detaylarıyla beraber bulabilirsiniz.

Küçük tatil beldelerinden hoşlanıyorsanız, o durumda Gezilecek Köyler kategorisi tam size göre! En muhteşem Ege köyleri, daima görülmesi gereken Akdeniz Köyleri ve yaylalarıyla geniş alaka gören Karadeniz köyleri keşfedilmeye değer! Bu kategoriyi inceleyerek, köylerde gezilecek yerler haricinde yemek yenilebilecek mekanlar ve konaklama imkanı sunan işletmeler hakkında bol bol bilgi edinebilirsiniz.

Tarih boyunca birçok farklı medeniyete ev sahipliği oluşturan şehirleri öğrenmek ve coğrafi konumuyla ziyaretçi akınına uğrayan tarihsel kalıntıları görmek istiyorsanız, Gezilecek Tarihi Alanlar kategorisine bakmanız yeterli olacaktır. Geniş bir arşive sahip olan bu kategori, enteresan bina ve oluşumlarıyla, geçmişin izlerini taşımaya devam eden Dünya'daki ve Türkiye'deki tarihsel bölgeleri kapsamaktadır.

Ülkemizde 100'ün üstünde bitkisel göl bulunmaktadır. Gezginlere başdöndürücü manzaralar sunan Türkiye'deki göller, seyahat tutkunları için eşsiz rotalar oluşturmakta diyebiliriz. Özellikle göl kenarındaki rengarenk çiçeklerin ve çeşit çeşit ağaçların, göl üstünde oluşturduğu muhteşem manzaralar görülmeye değer özellikte. Peki, bu göller hangileri ve nerelerde?

Türkiye'deki göller sitemiz ana menüsünde bulunan Gezilecek Göller kategorisinde görselleriyle beraber makalelerde anlatılmaktadır. Ayrıca göl çevresinde varsa piknik alanları, kamp bölgeleri ve doğa sporlarıyla ilgili aktivitelerde belirtilmektedir. Diğer yandan şelaleler ve mağaralar konusu için da ilgili kategorileri inceleyerek bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oguzhan Koc Kendime Sardim Mp3 indir dur

Yanı Sıra Nasıl Yazılır?

Büyü Yapıldığı Nasıl Anlaşılır